Zuinige auto

Alles wordt duurder? Waarschijnlijk klopt dat wel. Maar wat zeker klopt is dat brandstof steeds duurder wordt. Benzine, diesel en autogasprijzen bereiken record na record. Dat probleem is op te vangen door een zuinige auto aan te schaffen. Een zuinige auto verbruikt minder benzine per kilometer en is op deze manier goed voor het milieu en niet te vergeten: Goed voor uw portemonnee!

Bijkomende voordelen zijn dat zuinige auto's vaak lichter van gewicht zijn en hierdoor minder hoge vaste lasten zoals wegenbelasting hebben. In de wegenbelasting wordt ook gekeken naar hoeveel CO2 uitstoot een auto heeft. Ook op dit gebied scoren zuinige en lichte auto's erg goed. Maar denk vooral niet dat zuinige auto's uitgeklede boodschappenautootjes zijn.

De nieuwere generaties zuinige auto's zit vol met luxe en rijdt als een volwaardige auto. En dit terwijl u een stuk minder vaak een verplichte stop hoeft te maken bij een tankstation. Wij hebben altijd een ruime voorraad zuinige auto's, zodat er bij ons voldoende te kiezen valt. Ook informeren wij u graag over de voor uw geldende specifieke situatie. Is het bijvoorbeeld handig om een zuinige diesel aan te schaffen? Of bent u goedkoper uit met een kleine benzinemotor? Neem eens een kijkje in onze online showroom of kom langs in onze showroom in Apeldoorn en één van de vele zuinige auto's in ons actuele aanbod.

Ook vind u op onze site tips over hoe u zuinig kan rijden en andere manieren om geld te besparen op uw auto. Zo heeft u niet alleen een fijne auto, maar aan het eind van de maand nog een zakcentje over ook nog! Heeft u uw droomauto in onze showroom gevonden? Wij zijn zo zeker van alle door ons aangeboden auto's dat wij alle keuringen toe staan. Ook kunnen wij auto's naar uw wens aanpassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van accessoires of het monteren van andere velgen.

Gerelateerde artikelen: