Kleine auto

Handig om te parkeren, lage wegenbelasting en zuinig in gebruik. Een kleine auto heeft erg veel voordelen. Dit terwijl de nadelen door handige oplossingen en slimme ergonomie tot een minimum beperkt worden.

Proefrit maken

Kom eens een proefrit maken in een van onze kleine occasions en verbaast u over de binnenruimte en de slimme technologieën die er voor zorgen dat deze kleine auto's groots rijden. Ook over uw veiligheid hoeft u zich tegenwoordig niet meer druk te maken in een kleine auto.

In vroeger dagen kregen alleen grote auto's en hun al even grote kreukelzones het predicaat veilig. Daar is nu geen sprake meer van. Niet alleen moeten alle auto's tegenwoordig aan de veiligheidsnormen voldoen, fabrikanten besteden ook veel tijd en geld aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën die er voor zorgen dat kleine auto's steeds hoger scoren in de veiligheidstesten.

Een andere ontwikkeling van de laatste jaren is de kleine auto met een dieselmotor. Moderne dieselmotoren zijn bijna niet meer van benzinemotoren te onderscheiden als het gaat over comfort en rijeigenschappen. In verbruik daarentegen onderscheiden ze zich wel degelijk. De zuinige motoren zijn in combinatie met het lage gewicht van de kleine auto in staat tot het rijden van bijzonder veel kilometers op 1 liter diesel. Onze medewerkers geven u hier graag meer uitleg over wat voor uw specifieke situatie een verstandige aanschaf is.

In onze online showroom op auto-net.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan zowel kleine benzine als diesel auto's in verschillende prijsklasses. Zit er iets voor u tussen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Gerelateerde artikelen: