Gebruikte auto

Gebruikte auto's worden steeds populairder. De door autofabrikanten ontwikkelde technologie is gemaakt om langer mee te gaan, terwijl de rijeigenschappen en het comfort vergelijkbaar zijn met een nieuwe auto. Ook de veiligheidssystemen in gebruikte auto's zijn tegenwoordig prima in orde en zorgen voor een veilige en betrouwbare rijervaring. Tel hierbij de veel lagere prijs op en de populariteit van gebruikte auto's is prima te verklaren. Waarom zou je een nieuwe auto kopen die snel in waarde daalt, terwijl je voor een fractie van dat bedrag in een prima occasion kan rijden? Door ons unieke inkoopsysteem hebben wij altijd een grote voorraad gebruikte auto's voor u klaar staan. Het aanbod varieert van auto waar net "de kop van af is" tot wat oudere auto's. Maar ze hebben allemaal gemeen dat ze aan onze strenge test-en controle eisen voldoen. Hierdoor weten wij zeker dat we alleen goede en betrouwbare auto's aan u te koop aanbieden. Op onze website vindt u naast het actuele occasion aanbod ook een overzicht van alle andere services die wij u bieden. Zoals onze inkoopservice, inruilmogelijkheden en tips omtrent het aanschaffen van een gebruikte auto. Vindt u de auto die u zoekt niet in onze online showroom? Neem dan contact met ons op of houd de site in de gaten, want door ons inkoopsysteem verandert ons aanbod dagelijks. U vindt op onze site ook een overzicht van de overige door ons geboden services als inkoop, inruil en omruilgarantie. Hieronder zetten wij de voordelen van een gebruikte auto nog even voor u op een rijtje.

Gebruikte Occasions

  • Goedkoop - Door afschrijving zijn jong gebruikte auto's soms tot wel 50% goedkoper dan de nieuwprijs, terwijl u dezelfde rijbeleving, luxe, veiligheid en rijcomfort koopt.
  • ?Klasse -  Door de lage prijs is het mogelijk een auto uit een hogere klasse te kopen dan wanneer u een nieuwe auto koopt.
  • Betrouwbaar - Moderne auto's worden gemaakt om lang mee te gaan. Wij selecteren alleen de beste exemplaren voor u.?Kinderziektes Ondanks uitvoerige testen van fabrikanten hebben nieuwe auto's nogal eens last van zogenaamde kinderziektes. Dit komt vooral vaak voor in de elektronica van de nieuwe auto, met als resultaat terugroepacties en, gemiddeld 2 keer per jaar, ongeplande bezoekjes aan de dealer. Bij een gebruikte auto zijn deze problemen al verholpen en kunt u dus ongestoord van uw nieuwe aankoop genieten.

Gerelateerde artikelen: