Auto met hoge instap

Bent u slecht ter been of heeft u andere lichamelijke ongemakken zoals een slechte rug? Denk dan eens aan het aanschaffen van een auto met een hoge instap. Bij auto's met een hoge instap zit de zitting van de voorstoel vaak op een hoogte van 60 a 65 centimeter boven het wegdek, terwijl dat bij auto's met een gewone instap zo rond de 50 centimeter is. Door deze extra hoogte is het makkelijker om in de auto te stappen omdat er nu minder belasting van de knieën en benen wordt gevraagd.

Heeft u interesse in een auto met hoge instap? Of wilt u eens proberen of het iets voor u is? Neem dan contact met ons op of vraag een proefrit aan. Onze medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Waren auto's met een hoge instap vroeger makkelijk herkenbaar, tegenwoordig wordt er door designers slim gebruik gemaakt van doorlopende, vloeiende lijnen en afgemeten proporties, zodat de hoge zitpositie mooi weg wordt gewerkt in het totaal ontwerp van de auto. Er bestaan ook auto's met een extra hoge instap.
Denk hierbij aan grote SUV's en terreinwagens. Deze instap ligt soms wel op 85 centimeter boven straatniveau. Deze modellen zijn dan ook niet aan te bevelen voor mensen die een makkelijke instap zoeken, omdat er in dit geval vaak in de auto "geklommen" moet worden. In onze showroom op auto-net.nl vind u een ruime voorraad auto's met hoge instap. Alle auto's zijn met grote zorg door ons uitgezocht en uitgebreid getest, zodat wij u alleen de beste auto's aanbieden. Zit de auto van uw voorkeur er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of houd onze website in de gaten. Want door onze groothandelsformule wisselt ons aanbod met grote regelmaat.

Gerelateerde artikelen: