Over Auto-net

Nieuwe start voor gebruikte auto's

Bent u op zoek naar een goede gebruikte auto? Bij Auto-net profiteert u van een uitgekiende groothandelsformule en het voordeel van aankoop via internet.

Bij ons draait alles om volume, snelheid, betrouwbaarheid en efficiency. Wij plaatsen geen paginagrote advertenties en hebben geen peperdure, luxueuze showrooms. Wat u wel mag verwachten is een lage prijs, want ons motto is: 'Wat wij niet uitgeven, hoeft u niet te betalen!'.

Zekerheid

Bij Auto-net heeft u de zekerheid dat u precies weet wat u krijgt voor uw geld. Nadat wij een binnengekomen auto uitgebreid geïnspecteerd hebben, kunt u deze op afspraak bekijken en er een proefrit mee maken. Uiteraard kunnen we u op voorhand ook een telefonische beschrijving met eventueel aanvullende foto's. Bij aflevering heeft u de zekerheid van een juiste kilometerstand (NAP-controle).

Auto inruilen

Uw huidige auto inruilen is geen enkel probleem. U kunt daarbij gebruik maken van onze unieke InruilModule. Hier geeft u de gegevens van uw huidige auto en de auto van uw keuze door. Binnen 1 werkdag (tijdens kantooruren) ontvangt u een marktconforme inruilprijs en weet u exact waar u aan toe bent.

Gevarieerd aanbod

Bij Auto-net heeft u doorlopend keus uit meer dan 40 auto's. Door onze hoge omloopsnelheid wisselt het aanbod van auto's voortdurend. Is de auto van uw keuze even niet voorradig laat het ons dan weten, we gaan graag actief voor u op zoek.

Documentatie

Wij verzorgen de tenaamstelling van uw nieuwe auto en de vrijwaring van uw huidige auto.

Online kopen mogelijk

U kunt bij ons online een auto kopen. De gehele transactie kunnen we voor u digitaal bewerkstelligen. Via de InruilModule kunt u uw huidige auto invoeren, op basis daarvan krijgt u een gegarandeerd inruil voorstel. Wanneer u akkoord gaat met dat voorstel, kunt u de transactie bevestigen. Dan is het een kwestie om de afspraken wederzijds na te komen. We plannen samen een afspraak om uw huidige auto op te halen.

Geen afleveringskosten

De prijs is de prijs, u krijgt geen afleveringskosten van ons in rekening gebracht.

Iedere keuring toegestaan

Ondanks onze deskundigheid, bent u vrij om de auto door een onafhankelijke instantie te laten keuren. De kosten die deze keuring met zich mee brengen zijn voor uw eigen rekening, deze dient u vooraf te voldoen. Na de uitslag van deze keuring kunt u besluiten de auto te kopen en in overleg is het mogelijk eventuele punten te verhelpen, zodat de auto helemaal naar wens is.